Koteihin on olemassa erilaisia ​​ikkunoiden sävyjä, ja ne on jaettu kolmeen tyyppiin, nimittäin aurinkosuojakalvot, turvaikkunakalvot ja koriste-ikkunakalvot. Nämä kolme ikkunakalvoa ovat hyödyllisiä jokaiseen kotiin, ja jokaisen asunnonomistajan tulisi harkita niitä perheenjäsenensä terveyden suojelemiseksi! Lue eteenpäin saadaksesi tietoa kunkin ikkunakalvon tarjoamista eduista.

Aurinkoa suojaavat ikkunakalvot

Auringon luonnonvalo säästää loistavasti valojen tehoa varten tarvittavaa sähköä. Runsas auringonvalo aiheuttaa kuitenkin liiallista lämpöä ja epämiellyttäviä kuumia kohtia. Lisäksi auringonvalo haalistaa huonekalujen väriä ja sisältää ihmisille haitallisia ultraviolettisäteitä (UV).

Aurinkosuojakalvokalvot pyrkivät ratkaisemaan tämän ongelman – ne päästävät suurimman osan auringonvalosta virtaamaan kotiin, mutta hylkäävät ja estävät suurimman osan lämmöstä. Sen heijastustaso on alempi kuin lasilla, mikä tarkoittaa, että perheenjäsenet eivät häikäise tai tuijota, kun he katsovat ulos ikkunasta. Auringonsuojakalvo estää myös UV-säteet.

Turva- ja turvaikkunakalvot

Ikkunoihin kiinnitetään turva- ja turvakalvokalvot, jotka pitävät ikkunan koossa, mikäli ne särkyvät ja rikkoutuvat luonnollisin tai ihmisen aiheuttamin keinoin. Se tarjoaa ylimääräisen turvakerroksen (sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti) kodin omistajalle. Turvakalvo pysäyttää murtovarkaat, jotka haluavat päästä kotiin helposti ikkunan kautta, ja kalvo myös suojaa ja minimoi räjähdysvaurioita pitäessään rikkoutuneet ikkunalasit yhdessä.

Koristeelliset ikkunakalvot

Tämäntyyppinen ikkunakalvo keskittyy yksityisyyteen auringonvalon suojan sijaan. Kokoustiloissa, auloissa ja yksityisissä toimistoissa käytettävissä koristeellisissa ikkunakalvoissa on kuvioita, malleja ja tyylejä, jotka lisäävät yksityisyyttä omistajalle tai toimistossa oleville henkilöille. Se tarjoaa välittömän yksityisyyden suojan ja voidaan irrottaa, kun sitä ei enää tarvita.

Comments are closed.